webshop
2019.02.13.

Szállítás

Szállítási mód

Megrendelését 24 órán belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük a visszaigazolást minden esetben várja meg. Amennyiben a visszaigazolás az adott határidőn belül nem érkezik meg Önhöz, nem köteles a terméket megvásárolni.

Házhoz szállítás: 

A csomag kézbesítését a GLS Magyarország végzi. A kézbesítés a rendelés leadástól számított 1-3 munkanapon történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mailben értesítjük.

Nem regisztrált felhasználók a szállítási költséget az irányítószám megadása után láthatják a pénztár oldalon.

Bankkártyás fizetés és előre utalás esetén:

A kézbesítés költsége bruttó 1190 Ft.

10 000 Ft értékű vásárlás felett a szállítás INGYENES!

Utánvétes fizetés esetén:

A kézbesítés bruttó 1190 Ft + 700 Ft utánvét költsége, összesen 1890 Ft.

10 000 Ft értékű vásárlás felett a szállítás INGYENES, csak az utánvét költségét kell fizetni 700 Ft.

A termékek árát, és a csomagküldés költségét utánvéttel fizetheti. Az utánvét megfizetése készpénzben vagy bankkártya terminálon keresztül lehetséges.

A szállítási díj tartalmazza a csomagolási díjat is.

Fizetési módok

Utánvét

Amennyiben a megrendelt termék értékét a termék átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza az Utánvétes fizetési módot.

Közvetlen banki átutalás

Amennyiben a megrendelt termék árát banki átutalással szeretné kiegyenlíteni, abban az esetben válassza a Banki átutalás fizetési módot. A megjegyzés rovatba írja be a nevét és a rendelési azonosítót. Az átutaláshoz szükséges adatok

  • Kedvezményezett neve: Barcza Dániel
  • Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11746043-24625470
  • Kedvezményezett bankja: OTP Bank
Barion bankkártyás fizetés

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt aMagyar Nemzeti Bank felügyelete alatt állóe-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Fizetéshez használható:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya
  • Amex bankkártya

További információt az Általános Szerződési Feltételekben talál.

0