Barion Pixel

Sertéssült fűszersó

Kellemes, harmonikus ízvilág speciálisan sertéshúsok fűszerezéséhez.

Sertéshúsból készült ételek ízesítésére ajánljuk. Sülteknél a harmonikusabb ízvilág elérése érdekében hosszabb pácolási időt ajánlunk.

Kifejezetten sertéshúsból készült ételek fűszerezéséhez.  Ideális sült sertéshúsok, sertéshús páclevek, flekken fűszerezéséhez.

A Karoti konyhában így készítjük a hamburger húspogácsát:

  • 0,5 kg darált hús (sertés)
  • 30 g Karoti Sertéssült fűszersó
  • mustár ízlés szerint
  • apróra vágott hagyma (ízlés szerint)

Az összetevőket jól összekeverjük, és hagyjuk állni legalább 1-2 órát, hogy a só és a fűszerek jól átjárják a keveréket. Kézzel vagy hamburger formázóval megformázzuk a húspogácsákat és kevés zsiradékon tetszőleg mértékig átsütjük. Mikor elkészült, ízlés szerint teszünk a húsok tetejére sajtot, bacont, hagymát stb. majd ezt a „tornyot” a sütőbe betoltva „egybesütjük” és utána mehet a hamburger zsemlébe. Egyéb összetevőkkel (pl. saláta, paradicsom, szószok, stb.) tovább „építjük”.

Aki kevésbé sósan étkezik, használhat kicsit kevesebb Karoti Sertéssült fűszersót a 0,5 kg húshoz, vagy a hús mennyiségét növelje 60-70 dkg-ig.

 

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Összetevők

40 % parajdi só, 30 % szárított zöldségek változó arányban (petrezselyemgyökér, sárgarépa, ZELLER, burgonya, paradicsom, paprika, vöröshagyma, lilahagyma, fokhagyma), fűszerek (bors, babérlevél, koriander, fűszerpaprika, MUSTÁRMAG, petrezselyemzöld, kakukkfű, borsikafű, majoranna, lestyán, chili).

Egyéb információk

30 g: 15000 Ft/kg, 120 g: 13333 Ft/kg. A feltüntetett árak a NETA-t és az EPR díjat tartalmazzák.
>