Barion Pixel

Olaszos fűszersó

A napérlelte paradicsom, és a zöldfűszerek tökéletes harmóniája.

A késztermék a daralási technológia miatt nagyobb szemcséket/darabokat tartalmazhat.

A napérlelte paradicsom és a zöldfűszerek tökéletes harmóniája.

A késztermék a daralási technológia miatt nagyobb szemcséket/darabokat tartalmazhat.

A Karoti konyhában mi így készítjük a bolognai szószt:

  • 0,5 kg darált hús (sertés)
  • (házi) paradicsomlé
  • 30 g KAROTI Olaszos fűszersó

A darált húst zsiradékon (mennyisége attól függ, hogy mekkora a darált hús eredeti zsírtartalma) elkezdjük pirítani és mikor kezd „kifehéredni”, rászórjuk a Karoti Olaszos fűszersót, jól összekeverjük és és együtt tovább pirítjuk, majd ráöntjük a paradicsomlevet ízlés szerinti mennyiségben. Összeforraljuk és kész is. Tetszőleges tésztával fogyasztjuk.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Összetevők

40 % parajdi só, 24 % szárított zöldségek és gyümölcs változó arányban (petrezselyemgyökér, sárgarépa, ZELLER, burgonya, paradicsom, vöröshagyma, lilahagyma, fokhagyma, alma), fűszerek (paradicsompor, oregánó, bazsalikom, fűszerpaprika, petrezselyemzöld, feketebors, szerecsendió, majoranna, kakukkfű, chili).

Egyéb információk

30 g: 15000 Ft/kg, 120 g: 13333 Ft/kg. A feltüntetett árak a NETA-t és az EPR díjat tartalmazzák.
>